Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Τι λέει το ΖΩΔΙΟ σου σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 15/11 ;;



Γενικό προφίλ
Μπορεί να είμαστε ακόμα κάτω από την επιρροή της έκλειψης και του «απατηλού» τετραγώνου Ερμή – Ποσειδώνα, όμως η Σελήνη στον Τοξότη δεν.... καταλαβαίνει από αυτά! Η εξωστρέφεια, η κινητικότητα και η «πολύχρωμη» διάθεση ανοίγουν το δρόμο στην ανταλλαγή απόψεων και το «ξέπλυμα» της όποιας μελαγχολίας, κάνοντας την καθημερινότητα σας ένα πολύβουο μελίσσι. Ναι, ίσως υπάρχει και μια δόση υπερβολής σε πολλά πράγματα όμως... σοκολατονοστιμιές χωρίς διπλή σάλτσας σοκολάτας γίνεται; Το μήνυμα της ημέρας είναι: Απολαύστε τις ανέσεις και τη «γλυκιά ζωή», αφού προβλήματα πάντα...

θα υπάρχουν κι εκείνο που έχει σημασία είναι το να σταθούμε απέναντι τους με αισιοδοξία και πίστη σε ένα καλύτερο μέλλον, παίρνοντας τις ανάλογες αποφάσεις.
15_nov

«Σπάει η σιωπή»
Σήμερα, είναι μια μέρα χαράς και επικοινωνιακού γλεντιού, δεδομένου ότι θα υπάρχει ένας καταιγισμός ειδήσεων και μηνυμάτων με ευχάριστο περιεχόμενο. Δημιουργούνται ευνοϊκές προϋποθέσεις για ζητήματα που σχετίζονται με το νόμο, την εκπαίδευση ή το εξωτερικό. Συγχρόνως, αν και θα παίρνετε με το σταγονόμετρο κάποια χρήματα που πιθανόν σας οφείλουν, θα σας επιστραφούν και κάποια που τα είχατε ξεχασμένα. Οι γεννημένοι του 1992 θα πιαστείτε στα δίχτυα του έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ
«Ανάβουν τα φώτα»
Με τη Σελήνη στον Τοξότη η αισιοδοξία αναβλύζει από μέσα σας και αντιμετωπίζετε ακόμα τους πιο κρυφούς σας φόβους μέσα από ένα θετικό πρίσμα. Πολύ πιθανόν να λάβετε κάποιο μπόνους ή ένα όμορφο δώρο. Αν όχι, ενδέχεται να χαρίσετε εσείς κάτι στον εαυτό σας. Επιπλέον, η ερωτική διάθεση φτάνει στα ύψη και αναμφισβήτητα θα ζήσετε στιγμές ανυπέρβλητου πάθους. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως ξανασυζητήσετε για μια συνεργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Γούτσου – γούτσου»
Σήμερα, διοχετεύετε όλη σας τη θετική ενέργεια στη σχέση σας και στις επαφές σας με τους γύρω σας. Όμορφα συναισθήματα, ωραίες κουβέντες και ευχάριστες εξελίξεις θα συνοδεύουν την καλή σας στάση. Επαγγελματικά ζητήματα που πιθανόν είχατε πει «άστο, δεν τσουλάει» επανέρχονται στο προσκήνιο . Παράλληλα, πολύ πιθανόν να βρείτε τον έρωτα στην αγκαλιά ενός πρώην. Οι γεννημένοι του 1975 θα δείτε ένα φίλο ως αντίπαλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Έλα μαζί»
Η καθημερινή σας ζωή εμπλουτίζεται από όμορφες πινελιές αισιοδοξίας και ευτυχίας. Πολλοί θα θελήσετε να αλλάξετε κάποιες συνήθειες, βρίσκοντας τρόπους που σας ταιριάζουν. Συνάμα με την επιστροφή του Ερμή στο Σκορπιό κάποιοι θα πείτε «γύρνα πίσω σε παρακαλώ» στο πρόσφατο ερωτικό παρελθόν. Μες την καλή χαρά θα είστε με επισκέψεις φίλων. Οι γεννημένοι του 1971 θα ξεκινήσετε κάτι νέο επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ
«Άσπρη μέρα ξημερώνει»
Σήμερα, είστε χορηγός θετικής ενέργειας και κάνετε τα πάντα για να ευχαριστήσετε τα δικά σας πρόσωπα. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να βγείτε και να ασχοληθείτε με ένα χόμπι σας. Με τον Ερμή στον Σκορπιό ίσως αντιγράψετε κάτι που μέχρι τώρα καταδικάζατε. Εν τω μεταξύ, δε θα διαγράψετε μια σχέση αλλά θα της δώσετε νέα πνοή. Οι γεννημένοι του 1982 θα φλερτάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Για σένα το έφτιαξα»
Σήμερα, θέλετε να ομορφύνετε το σπίτι, να καλοταΐσετε τα μέλη της οικογένειάς σας και να φωλιάσετε στην θαλπωρή του σπιτικού σας. Με τον Ερμή στο Σκορπιό πολλοί θα ασχοληθείτε με εκκρεμείς υποθέσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα και πιθανόν να κάνετε και κάποιες σχετικές μετακινήσεις. Παράλληλα, ίσως σας ξαναπλησιάσει άτομο που είναι σε άλλη σχέση. Οι γεννημένοι του 1987 θα ακούσετε τις «τρελές» σας ιδέες.

ΖΥΓΟΣ
«Θα τα πούμε από κοντά»
Σήμερα, αν κάτι δεν αντέχετε, είναι να μείνετε στάσιμοι, αντίθετα θέλετε τα πράγματα να αρχίζουν να κινούνται και κάνετε την αρχή, παίρνοντας τηλέφωνα και κάνοντας διαδρομές με θετική διάθεση στο φουλ. Παράλληλα, επανέρχονται στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα, καθώς ίσως λάβετε κάποια χρήματα που τα είχατε ξεχασμένα ή πληρώσετε ένα καθυστερούμενο λογαριασμό. Οι γεννημένοι του 1974 θα πείτε «ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Με ρεζερβουάρ γεμάτο»
Σήμερα, χαίρεστε με αυτά που σας δίνουν και γεμίζετε με χαρά και πίστη για ένα καλύτερο μέλλον. Αισθάνεστε ασφαλείς και αυτό για εσάς αποτελεί την κινητήρια δύναμη για να κατακτήσετε όλους τους στόχους σας. Θετικές προοπτικές ανοίγονται σε οικονομικά ζητήματα ενώ ίσως βρείτε στα συρτάρια σας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που ούτε καν θυμόσασταν ότι υπήρχαν. Οι γεννημένοι του 1981 θα έχετε εντάσεις με αδέρφια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Είμαι εδώ»
Η σημερινή μέρα αποτελεί μια νίκη κατά της φθορά και ένα μικρό θρίαμβο της ζωής. Ανανεωμένοι, ενθουσιασμένοι και ευτυχείς, μεταφέρετε ελπιδοφόρα μηνύματα που ανοίγουν θετικές προοπτικές για συνεργασίες, ενώσεις, επισημοποιήσεις και δεσμεύσεις. Πολύ πιθανόν, ίσως ξαναδείτε κάποια λάθη ή επαναπροσδιορίσετε την τακτική που θέλετε να ακολουθήσετε για την επούλωση των πληγών σας. Οι γεννημένοι του 1980 θα νιώσετε ευλογημένοι για τους φίλους που έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Αντίο»
Η ψυχή σας σήμερα γιορτάζει, καθώς αισθάνεται ότι τελειώνει μια επώδυνη κατάσταση και ξεκινά μια ευχάριστη περίοδος. Με τον Ερμή στο Σκορπιό ίσως επιστρέψετε σε μια παρέα ή μια φιλική σχέση ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μια χάρη σε πρόσωπο που έχετε κοινές ιδέες ή αξίες. Συγχρόνως, επαγγελματικά θα νιώσετε για «τα καλά» πως έχετε τη θετική ψήφο του αφεντικού σας. Οι γεννημένοι του 1956 θα έχετε επιτυχία σε ένα θέμα που σχετίζεται με «ευ ζην».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Αυτό είναι το τηλέφωνο μου»
Οι στόχοι και τα σχέδιά σας βρίσκονται σε θετικό δρόμο και αυτό αποτελεί αιτία για να βγείτε με φίλους, να γιορτάσετε, να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Παράλληλα, κάποιες θετικές εξελίξεις στους κόλπους μιας ομάδας θα αποτελέσουν το αντίδοτο στην αμφιβολία. Ίσως ξαναβρεθείτε με κάποια παλιά αφεντικά ή η μοίρα το φέρει έτσι που θα πρέπει να ζητήσετε μια χάρη από ένα πρόσωπο που έχει τα «μέσα». Οι γεννημένοι του 1977 θα ερωτευτείτε ή θα παντρευτείτε.

ΙΧΘYΕΣ
«Αυτό είναι το καλύτερο»
Η επαγγελματική σας πορεία χαράζει ένα νέο δρόμο που πλέον, έχοντας την εμπειρία του παρελθόντος, φαντάζει πιο όμορφη και πιο ενδιαφέρουσα. Ίσως ένα πρόσωπο που έχει τον τρόπο του ή τις γνωριμίες του σας βοηθήσει ενώ θα ανοίξετε με φόρα την πόρτα των φιλοδοξιών σας. Παράλληλα, θέματα που σχετίζονται με το δημόσιο, το εξωτερικό και την εκπαίδευση θα τα επανεξετάσετε. Οι γεννημένοι του 1975 θα αφεθείτε στην αγκαλιά της οικογένειας.

http://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: