Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΤΡΑ: Σε διάρκεια ΓΑΜΗΛΙΑΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ και ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ...


«Ψάρεψαν» νεαρή στον γάμο… και έκαναν γαμήλιο «οργιάκι»
στην τουαλέτα! Συνέβη το περασμένο Σάββατο, αμέσως μετά τη γαμήλια τελετή του όμορφου ζευγαριού και στη διάρκεια της δεξίωσης που διοργανώθηκε στην ευρύτερη περιοχή… των βορείων προαστίων (της Πάτρας).



Ενώ λοιπόν είχε ξεκινήσει το γλέντι και όλα έβαιναν άψογα, κάποια στιγμή έχασαν τον κουμπάρο και έναν κολλητό του γαμπρού! Φαίνεται πως κάποιος από τους δύο γνώριζε… μία από τις σερβιτόρες και αποφάσισε να εκμεταλλευθεί τον «συνωστισμό» και το γλέντι για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του ιδίου αλλά και του φίλου του. Η νεαρή δήλωσε στις συναδέλφισσές της πως… πηγαίνει τουαλέτα, δεν είπε όμως πως κατευθύνθηκε… στις αντρικές, αφού εκεί την περίμενε ο κουμπάρος και ο φίλος του.
Το λάθος που έκαναν ήταν πως… κλείδωσαν τις τουαλέτες από την κεντρική τους πόρτα (αφού είχαν αποφασίσει να ξεμπερδεύουν γρήγορα με τη νεαρή), όμως έπεσαν σε… βιαστικό! Ο οποίος ειδοποίησε την Διεύθυνση του καταστήματος για το «κλείδωμα» και άλλος υπάλληλος κατάφερε να ανοίξει την πόρτα. Οι δύο άνδρες και η κοπέλα δεν «συνελήφθησαν»… στα πράσα, ωστόσο όλοι κατάλαβαν τι είχε συμβεί! Αφού η νεαρή… μάσαγε τα λόγια της αντιλαμβανόμενη πως θα έχανε και τη δουλειά της.
Το νέο διαδόθηκε γρήγορα στους υπόλοιπους καλεσμένους ωστόσο φρόντισαν να μην φθάσει στα αυτιά του ζευγαριού (τουλάχιστον εκείνο το βράδυ).

www.dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: