Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Έκαναν... ρινγκ τα Δικαστήρια -Προσωρινά κρατούμενοι οι κατηγορούμενοι για το βιασμό της 25χρονης (pics)




Έκαναν ρινγκ τα Δικαστήρια Προσωρινά κρατούμενοι οι κατηγορούμενοι για το βιασμό της 25χρονης

Με «νύχια και με δόντια» απέτρεψαν τα… χειρότερα οι αστυνομικοί που είχαν συγκεντρωθεί στο πίσω μέρος του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου, κατά την έξοδο των δύο βασικών κατηγορούμενων για την υπόθεση βιασμού μιας 25χρονης, σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, τον περασμένο Ιούλιο. 


Οι συγγενείς της κοπέλας προσπάθησαν να επιτεθούν στους δύο άνδρες, μ’ έναν απ’ αυτούς μάλιστα «ξεγλιστράει» απ’ τα ισχυρά μέτρα προστασίας των αρχών και να χτυπάει στο πρόσωπο τον κύριο ένοχο.
Οι κατηγορούμενοι, που παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθούν, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.
Θυμίζουμε ότι το περιστατικό, σημειώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας,  αποτελώντας θέμα συζήτησης για την τοπική κοινωνία, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει τον εφιάλτη, που  έζησε η παθούσα.


Σύμφωνα με την καταγγελία της στην Αστυνομία, το θύμα πήγαινε στη δουλειά της, όταν δύο άγνωστοι, της έκλεισαν το δρόμο και αφού οδηγήθηκε με τη βία σε αγροτική τοποθεσία, βιάστηκε από τον έναν εκ των δύο, τον οποίο η 25χρονη αναγνώρισε!


Η νεαρή μητέρα, μετά το σοκ της, κατάφερε αρχικά να μιλήσει στο σύζυγο της και μετά στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας αναζητούν  τους δράστες.

Πηγή: CretePlus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: