Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

3ο Festival Πόζαρ 2014


Η κάθε νύχτα του Φεστιβάλ Πόζαρ γίνεται μέρα… Γνωστοί Dj και ραδιοφωνικοί παραγωγοί της Βόρειας Ελλάδας υπόσχονται να μας κρατήσουν ξύπνιους μέχρι να ξημερώσει...


...Επίσης, διοργανώνονται μαθήματα μαγειρικής, zumba gym, εκθέσεις, αγώνες mountain bike και εκδρομές στα μοναδικά μονοπάτια του Καιμακτσαλάν. Τέλος, θα υπάρχουν και δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους του Φεστιβάλ όπως, face painting, πλανόδιοι θίασοι, κλόουν και πολλά άλλα. Περισσότερα για το πρόγραμμα των παράλληλων δραστηριοτήτων εδώ.


Προπώληση εισιτηρίων:

Τα 2ήμερα εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των 20 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα εξής σημεία πώλησης:


1
  • καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλον τον δήμο Πέλλας
  • Γραφεία Λουτρών Πόζαρ
  • UnixShop Σιδηρόπουλος, στο Λουτράκι
  • InfoTech, Μποτσφάρη-Πακαλίδη, στην Αριδαία
  • Συμβολή (βιβλιοπωλείο), στην Αριδαία



Το εκάστοτε ημερήσιο εισιτήριο πωλείται στην τιμή των 14 ευρώ, στην είσοδο του Φεστιβάλ.

Διαμονή:
Το Φεστιβάλ διαθέτει Free Camping, αλλά και μια πληθώρα επιλογών διαμονής σε δωμάτια και ξενοδοχεία στην περιοχή, και σε ειδικές τιμές προσφοράς, που θα βρείτε εδώ.
Να σημειώσουμε, ότι διενεργείτε και διαγωνισμός από την επίσημη σελίδα που διαθέτει το Φεστιβάλ Πόζαρ στο facebook (εδώ), στον οποίον μπορείτε να κερδίσετε 2 διανυκτερεύσεις με 2 προσκλήσεις για όλο το Φεστιβάλ!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Φεστιβάλ Πόζαρ αποτελεί μια μεγάλη πρωτοβουλία του Συλλόγου Νέων Λουτρακίου, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, και αποτελείται από δράσεις που παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον όχι μόνο για την τοπική κοινωνία αλλά και για όλη τη Μακεδονία.

 Περισσότερες λεπτομέρειες για το Φεστιβάλ θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του www.festivalpozar.gr και στην επίσημη σελίδα του στο facebook.
stu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: