Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Αποστασία Μπέιλ σε Τότεναμ (video&photos)

Αποστασία Μπέιλ σε Τότεναμ (video&photos)
Την κατάσταση στα χέρια του φαίνεται πως πήρε ο Γκάρεθ Μπέιλ, με τον Ουαλό σούπερ-σταρ της Τότεναμ να απαιτεί από τον πρόεδρο της ομάδας να παραχωρηθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης των «σπερς», ο Μπέιλ ενημέρωσε τον Άντρε Βίλας Μπόας πως θέλει να φύγει από τους «σπερς», για να μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης και αποχώρησε από την προπόνηση της ομάδας, πιέζοντας με κάθε τρόπο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.



«Αν έχει εκφράσει την επιθυμία να μετακομίσει στη Μαδρίτη, τότε η Τότεναμ θα πρέπει να του δώσει την άδεια να μιλήσει μαζί μας. Η ευκαιρία να αγωνιστεί για την Ρεάλ θα μπορούσε συμβεί μία φορά στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή και είναι απόλυτα κατανοητό ότι ο Γκάρεθ δεν θέλει να τη χάσει», τόνισε με δηλώσεις ο Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Την περασμένη σεζόν o Γκάρεθ ήταν στο ίδιο επίπεδο με Ρονάλντο και Μέσι. Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που θα κερδίσουν Τσάμπιονς Λιγκ, πρωταθλήματα και τίτλους. Είναι ήδη ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και έχει όλα όσα χρειάζονται για να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Είναι κλισέ, ωστόσο είναι αλήθεια μπορείς να γίνεις ο κορυφαίος παίκτης όταν αγωνίζεσαι με την καλύτερη ομάδα».
Φαίνεται πως ο Ουαλός άσος τραβάει την υπόθεση στα άκρα αφού έχει τονίσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα την επιθυμία να φορέσει τη φανέλα της «βασίλισσας». Συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή με δηλώσεις στον ισχυρό άντρα της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι ανέφερε:
«Μου έδωσες μια υπόσχεση, μου υποσχέθηκες πως αν δεν βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και έρθει δελεαστική προσφορά από κάποια ομάδα για να με αποκτήσει, θα το συζητούσαμε. Η προσφορά ήρθε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλω να αγωνιστώ εκεί. Οπότε κράτα την υπόσχεσή σου και διαπραγματεύσου».

Το link για να δείτε το βίντεο:http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2381921/Gareth-Bale-tells-Spurs-manager-Andre-Villas-Boas-wants-leave-Real-Madrid.html

 







 Pamesports.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: