Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΧΑΜΟΣ στα Σκόπια! Η αποστομωτική απάντηση του Αβραμόπουλου σε Σκοπιανό δημοσιογράφο


Αποστομωτική ήταν η απάντηση του υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, σε Σκοπιανό δημοσιογράφο, 

ο οποίος επίμονα ζητούσε να του κάνει ερώτηση σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Παρά το γεγονός πως η ελληνική πρεσβεία είχε κάνει γνωστό πως ο υπουργός Άμυνας θα έκανε μόνο μια δήλωση προς τα ΜΜΕ της χώρας,

 ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, επέμενε να του κάνει τη σχετική ερώτηση.



Όταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τον ρώτησε από πού κατάγεται, εκείνος του απάντησε «Μακεδόνας» εννοώντας τα Σκόπια, με την απάντηση του Έλληνα αξιωματούχου να είναι: «Και γιατί δεν μιλάς ελληνικά;».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα parapolitika.gr, οι αντιδράσεις του Τύπου για τη σχετική απάντηση ήταν μεγάλες, καθώς θεωρούν πως έθιξε τους Σκοπιανούς.

Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν: «Προσβολή Αβραμόπουλου. «Αν είστε απ’ τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» ο τίτλος του δημοσιεύματος της Courier. «Αν μιλάτε μακεδονικά, είστε Έλληνας» γράφει η Νova Makedonija. «Αβραμόπουλος: Αν είστε από τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» μεταδίδει το Kanal 5. «Αβραμόπουλος: Είστε Έλληνας από τη Μακεδονία ;» γράφει το Sky. «Αβραμόπουλος: Αφού είσαι από τη Μακεδονία, γιατί δε μιλάς ελληνικά;» αναφέρει το Press24.

Φυσικά, οι αντιδράσεις ήρθαν και από την πλευρά του δημοσιογράφου καθώς έγραψε δημόσια στο προσωπικό του προφίλ στο twitter, πως ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, έχει τη νοοτροπία του… «Έλληνα Μαλάκα».
koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: