Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελληνική Στέβια


1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελληνική Στέβια 



Η Ελληνική Ένωση Στέβιας (GRAST), το Επιμελητήριο Μαγνησίας και η εταιρεία Sweetfitness Ltd. με χαρά σας προσκαλούν στο
1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελληνική Στέβια”,
το οποίο θα πραγματοποιηθεί 1-3 Μαρτίου 2013 στον Βόλο Μαγνησίας,
υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας των: Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Υπουργείο Τουρισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν εταιρείες, που ήδη δραστηριοποιούνται με έτοιμα προϊόντα Στέβιας, επιστήμονες διεθνούς κύρους, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις σχετικές επιστημονικές τους εργασίες, επαγγελματικοί φορείς και κλαδικές ενώσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, βιομηχανίες παραγωγής στέβιας και άλλοι ξένοι προσκεκλημένοι, μέσω των οποίων θα επιδιωχθεί η σύναψη διεθνών επιχειρηματικών συμφωνιών.

Το πρόγραμμα για τους Έλληνες και ξένους συνέδρους, παρατηρητές και δημοσιογράφους, περιλαμβάνει, εκτός από το πλήρες επιμορφωτικό πρόγραμμα των εργασιών του Συνεδρίου, την ξενάγησή τους σε τοπικές καλλιέργειες Στέβια
και αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής.

Το «1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελληνική Στέβια» είναι μια σημαντική ευκαιρία για να συνδέσετε τη δράση σας με τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, που φέρνει για το τόπο μας.

Για τη συμμετοχή σας, παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής στοhttp://sweetfitness.org/conferenceform

Για περισσότερες πληροφορίες,
παρακαλώ επικοινωνήστε με τη κα Χριστίνα Τσομώκου
στο Christina@sweetfitness.org ή στο τηλ.  +30 24210 94733.



Αξιότιμοι,
η Ελληνική Ένωση Στέβιας (GRAST), σε συνεργασία με την εταιρεία SweetFitness (www.sweetfitness.org), διοργανώνουν στο Βόλο, από 1 έως και 3 Μαρτίου 2013, το 1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελληνική Στέβια.
Στόχοι του Συνεδρίου, που θα τύχει ευρύτατης προβολής από έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ παγκόσμιας εμβέλειας, είναι να γίνουν ευρύτερα γνωστές:
* οι μέθοδοι καλλιέργειας του φυτού Στέβια και της περαιτέρω επεξεργασίας του, ως πρώτης ύλης για την παρασκευή άλλων προϊόντων,
* η γνωστοποίηση την ευεργετικών ιδιοτήτων της Στέβιας στους καταναλωτές, ώστε να ενταχθεί στο καθημερινό διατροφικό τους πρόγραμμα,
* οι επιχειρηματικές προοπτικές τόσο για τους αγρότες, στα πλαίσια αναδιάρθρωσης των καλλιεργειών τους, όσο και για την Ελλάδα, ως εναλλακτική καλλιέργεια και επιχειρηματικό μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης, η οποία, αξιοποιώντας την υπάρχουσα τεχνογνωσία, έχει την δυνατότητα να καταστεί πρωτοπόρος διεθνώς στην καλλιέργεια ποιοτικής Στέβιας.
Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν εταιρείες, που ήδη δραστηριοποιούνται με έτοιμα προϊόντα Στέβιας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, επιστήμονες διεθνούς κύρους, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις σχετικές επιστημονικές τους εργασίες, επαγγελματικοί φορείς και κλαδικές ενώσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε συνεργασία με την Πανευρωπαϊκή Ένωση Στέβιας (EUSTAS) και ξένοι προσκεκλημένοι, μέσω των οποίων θα επιδιωχθεί η σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών με Έλληνες επιχειρηματίες.
Το πρόγραμμα για τους Έλληνες και ξένους συνέδρους, παρατηρητές και δημοσιογράφους, περιλαμβάνει, εκτός από το πλήρες επιμορφωτικό πρόγραμμα των εργασιών του Συνεδρίου, την ξενάγησή τους σε τοπικές καλλιέργειες Στέβια και σε αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής.

Το 1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελληνική Στέβια είναι μια σημαντική ευκαιρία για να συνδέσετε τη δράση σας με τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, που φέρνει για το τόπο μας.
Για την επιτυχία του Συνεδρίου κρίνεται, όμως, απαραίτητη η ευγενική σας χορηγία.
Τα επίπεδα των χορηγιών είναι τα ακόλουθα:
•    Συνδιοργανωτής 25.000 €,
•    Χρυσός χορηγός 15.000 €,
•    Χορηγός 10.000 €,
•    Υποστηρικτής 5.000 € και
•    Χορηγός επικοινωνίας (ειδική συμφωνία με ΜΜΕ).
Αναλυτικά οι παροχές των χορηγών θα ανακοινωθούν με τη διευθέτηση του χώρου και των τεχνικών προδιαγραφών του συνεδρίου.

Με εκτίμηση,
Ελληνική Ένωση Στέβιας                     SweetFitness   
Ηλίας Τσαμπαρδούκας                     Γιάννης Μπουρούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: