Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Διπλό Μεταγραφικό χτύπημα από τον Ηρακλή Γαρεφείου




ΔΙΠΛΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΑΜ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ

Δυναμική είναι η παρουσία του Ηρακλή Γαρεφείου στις μεταγραφικές κινήσεις καθώς μετά την φυγή του πρώην πλέον προπονητή του Σταύρου Χριστιανίδη, προχώρησε σε 2 κινήσεις που βάσει ονομάτων θεωρούνται δυνατά χαρτιά για την συνέχεια του πρωταθλήματος και της προσπάθειας της ομάδας για την σωτηρία και μιας καλύτερης θέσης στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας.

Ο λόγος για το νέο μεταγγραφικό απόκτημα απο τον Ακρίτα Σωσάνδρας , Χρίστο Χριστίδη που ενδέχετε να ενσωματωθεί στην ομάδα εντός των ημερών και να αγωνιστεί με τα κυανόλευκα μετά το ρεπό της ομάδας στην εκτός έδρας μάχη με τον Άρη Λουτρακίου. Ο παίχτης αγωνίζεται εξίσου καλα στο κέντρο ( χώρος που πονάει η ομάδα ) και στο κέντρο της άμυνας.

Η άλλη κίνηση που προκάλεσαι αίσθηση , είναι η πρόσληψη νέου προπονητή. Ο μέχρι πρότινος παίχτης του Ηρακλή Γαρεφείου Τάσος Μπίνος , πλέον θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας και θα εκτελεί χρέη παιχτη – προπονητή. Μια κίνηση που θα τονώσει το ηθηκό της ομάδας καθώς ειναι ενα άτομο κοινά αποδεκτό απο τους παίχτες και το κοινό του χωριού. Έπισης το πάθος για την ομάδα που τον διακρίνει θα βοηθήσει στο να επιστρέψουν τα χαμόγελα στην ομάδα και στην ανασυγκρότησή της.


iraklisgarefioy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: