Το Atomic Fallout είναι ένα σούπερ πικάντικο μπιφτέκι, καθώς παρασκευάζεται από δύο από τα πιο καυτά είδη τσίλι στον κόσμο, καταγράφοντας 1 εκατομμύριο μονάδες στην κλίμακα Scoville
Δείτε φωτογραφίες...
. Οι επίδοξοι γευσιγνώστες πρέπει να υπογράψουν μια υπεύθυνη δήλωση περί αποποίησης ευθυνών, να είναι πάνω από 18 ετών και να φοράνε απαραίτητα γάντια κατά τη στιγμή της κατανάλωσης! Διαφορετικά…
Και το μέγεθος του μπέργκερ είναι σχεδόν τόσο… τρομακτικό όσο πικάντικη γεύση του, με το συνηθισμένο ψωμάκι να αντικαθίστανται από δύο κομμάτια επίσης καυτερή πίτσας, ενώ το γεύμα συνοδεύεται με επιπλέον πικάντικες πατάτες! Ο σεφ James Reilly από το Μπρίστολ, δημιουργός του εν λόγω μπέργκερ, δηλώνει… ανέτοιμος να το δοκιμάσει, την ώρα μάλιστα που προσθέτει επιπλέον μπαχαρικά και καυτερή σάλτσα στο έδεσμα.
Όσοι προσπάθησαν μέχρι στιγμής να δοκιμάσουν να φάνε το μπέργκερ έφτασαν το πολύ μέχρι τη μέση. «Η εμεπιρία είναι μοναδική και ομολογώπως δεν είναι καν εύκολονα το πλησιάσεις. Οι καυτερές… αναθυμιάσεις προδιαθέτουν τον πελάτη για το τι θα ακολουθήσει στον ουρανίσκο μετά την πρώτη μπουκιά. Μέχρι στιγμής καμιά 500αριά άτομα θεώρησαν εαυτούς ικανούς να δοκιμάσουν και την… πάτησαν!», λέει ο σεφ με
υπερηφάνεια.
Και το μέγεθος του μπέργκερ είναι σχεδόν τόσο… τρομακτικό όσο πικάντικη γεύση του, με το συνηθισμένο ψωμάκι να αντικαθίστανται από δύο κομμάτια επίσης καυτερή πίτσας, ενώ το γεύμα συνοδεύεται με επιπλέον πικάντικες πατάτες! Ο σεφ James Reilly από το Μπρίστολ, δημιουργός του εν λόγω μπέργκερ, δηλώνει… ανέτοιμος να το δοκιμάσει, την ώρα μάλιστα που προσθέτει επιπλέον μπαχαρικά και καυτερή σάλτσα στο έδεσμα.
Όσοι προσπάθησαν μέχρι στιγμής να δοκιμάσουν να φάνε το μπέργκερ έφτασαν το πολύ μέχρι τη μέση. «Η εμεπιρία είναι μοναδική και ομολογώπως δεν είναι καν εύκολονα το πλησιάσεις. Οι καυτερές… αναθυμιάσεις προδιαθέτουν τον πελάτη για το τι θα ακολουθήσει στον ουρανίσκο μετά την πρώτη μπουκιά. Μέχρι στιγμής καμιά 500αριά άτομα θεώρησαν εαυτούς ικανούς να δοκιμάσουν και την… πάτησαν!», λέει ο σεφ με
υπερηφάνεια.
perierga.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου