Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

VIDEO | Το ξέσπασμα Σκορδά για Τατσόπουλο - Δεν επέτρεψε να παίξει το βίντεο!



Τη συνέντευξη του Πέτρου Τατσόπουλου στην εκπομπή Βράδυ και τα λεγόμενα του περί "λούγκρες", Χρυσή Αυγή και αν ο Κολοκοτρώνης ήταν gay, θέλησε να παρουσιάσει η Σάσα Σταμάτη σήμερα στο Πρωινό mou. Το θέμα όμως δεν άρεσε καθόλου στην Φαίη Σκορδά, η οποία αντέδρασε πολύ έντονα στην προβολή του βίντεο και τάχθηκε ανοιχτά κατά τέτοιου είδους δηλώσεων.


Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά είπε: "Δεν είναι ωραία αυτά! Οι εκφράσεις αυτές δεν μου αρέσουν! Μπορώ να μην το δώ; Μια φορά το συζητήσαμε την Παρασκευή... Δεν είναι τιμητικές αυτές οι εκφράσεις. Η σεξουαλική επιλογή του καθενός δεν είναι αστείο πράγμα να το κοροϊδεύουμε και να παίζουμε και να αστειευόμαστε! Είναι κάτι πολύ σοβαρό, πολύ προσωπικό και ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εγώ δεν θα ήθελα να το δω΄. Δεν είναι για γέλια! Για το Βράδυ ταίριαζε, δεν θέλω να το κάνουμε αναπαραγωγή. Πάμε στο επόμενο"...

Η άποψη της Φαίης βρήκε αντίθετο τον Γιώργο Λιάγκα, ωστόσο, η Φαίη Σκορδά δεν θέλησε να παίξει το βίντεο. Ως αντίποινα, ο Γιώργος ζήτησε να μην παίξει ούτε το επόμενο βίντεο που ήταν ο Μάικ ο Φασολάκης!

Δείτε το βίντεο:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: