Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Γιώργος Τσαλίκης: Kάνει αγώνα δρόμου για να... χορέψει




Αγώνα δρόμου δίνει ο Γιώργος Τσαλίκης, αφού ακόμη και μέχρι σήμερα παραμένει άγνωστο το αν θα καταφέρει να χορέψει στο αυριανό show του «Dancing With The Stars».



 Ο δημοφιλής τραγουδιστής παρά τις προσπάθειες που κάνει για να μπορέσει να εμφανιστεί, δεν είναι σίγουρο πως θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της χορογραφίας του, αφού ο τραυματισμός που είχε στην αρχή της εβδομάδας τον άφησε ξαφνικά εκτός!



«Δύσκολη μέρα σήμερα μετά τον τραυματισμό μου στο “Dancing”. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε μέχρι την Κυριακή να χορέψουμε... Σήμερα και εχθές off», έγραψε στο Twitter ο δημοφιλής τραγουδιστής την περασμένη Δευτέρα και ευχαρίστησε δημόσια τους ανθρώπους που τον περιέθαλψαν.


Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαλίκης υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και οσφυϊκό μπλοκ ενώ προσπαθούσε να μάθει τις κινήσεις για τη χορογραφία της Κυριακής. Αν και δεν έπεσε κάτω, οι πόνοι ήταν τόσο δυνατοί που αμέσως ανέλαβε η ιατρική ομάδα που παρακολουθεί του διαγωνιζόμενους. Οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση και φυσιοθεραπείες στον Γιώργο Τσαλίκη, ωστόσο η θέλησή του είναι τόσο μεγάλη που ο τραγουδιστής έμεινε μόνο δύο μέρες off και ξαναμπήκε στον στίβο των προπονήσεων. 

«Ο Γιώργος έχει απίστευτη ψυχική δύναμη» δηλώνει στην «Espresso» η παρτενέρ και χορογράφος του Εμιλυ Ματθαιακάκη και περιγράφει πώς συνέβη το περιστατικό που μπορεί να τους αφήσει εκτός «Dancing» αυτή την Κυριακή: «Ενώ χορεύαμε και ήμασταν πάνω σε μια σχετικά δύσκολη φιγούρα, ο Γιώργος αισθάνθηκε έναν τρομερό πόνο. Αν και δεν έπεσε κάτω, χρειάστηκε να επέμβει το ιατρικό team για να τον βοηθήσει. Στην αρχή τρομάξαμε, αλλά ο γιατρός μάς είπε πως έχει υποστεί τράβηγμα στον προσαγωγό, κάτι που κανονικά σημαίνει πως ο Γιώργος δεν θα πρέπει να επιβαρυνθεί, για να γίνει άμεσα καλά» τονίζει η όμορφη χορεύτρια.

Παρ’ όλα αυτά ο Γιώργος Τσαλίκης δεν το βάζει κάτω και μέχρι την τελευταία στιγμή θα προσπαθεί να παρουσιάσει τη χορογραφία του: «Ο Γιώργος από την περασμένη Πέμπτη κάνει τις πρόβες του κανονικά. Αν και έμεινε τρεις μέρες εκτός, ελπίζω πως θα τα καταφέρει και θα εμφανιστούμε, γιατί διαθέτει τόση ενέργεια και χιούμορ που μπορεί να καταφέρει ό,τι βάλει στόχο» δηλώνει η Εμιλυ Ματθαιακάκη και μας αποκαλύπτει λεπτομέρειες από τη χορογραφία που θα δούμε, αν τελικά πάνε όλα κατ’ ευχή: «Αν τελικά τα καταφέρουμε, αύριο θα χορέψουμε jive. Eίναι δύσκολος χορός με πολλά πηδήματα. Οπως και να έχει, εμείς δεν θα σταματήσουμε να κάνουμε πρόβα και πιστεύω ότι ο Γιώργος θα βρει τη δύναμη που πρέπει για να ξεπεράσει τον πόνο». Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρεμιέρα του σόου ο Γιώργος Τσαλίκης ξεσήκωσε το κοινό με το ταγκό του, ενώ συγκέντρωσε πέντε 6άρια από την κριτική επιτροπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: