Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Νέα Λιόσια: Του κόψανε το λαρύγγι με επαγγελματικό μαχαίρι αλλά τούς ξέφυγε.

Στα Νέα Λιόσια Αττικής παραμονές Χριστουγέννων μια κάτοικος της περιοχής βρήκε έξω από το σπίτι της το σκυλί, που βλέπετε στις φωτογραφίες, να κλαίει. Η γυναίκα επικοινώνησε με την Ιζαμπέλα Χίλμαρ του φιλοζωικού οργανισμού «Save a Greek Stray» εξηγώντας της ότι το ζώο είναι τραυματισμένο και εκείνη έσπευσε επί τόπου.

NeaLiosiaLarygi (3)
Η κατάσταση του σκυλιού, που βρέθηκε μερικά μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής ήταν ιδιαιτέρως σοβαρή καθώς έφερε ένα βαθύ τραύμα στον λαιμό του και γι’ αυτό το μετέφεραν στο κτηνιατρείο του Αντώνη Λιονάκη στο Μαρούσι.

NeaLiosiaLarygi (1)

Σύμφωνα με τον κτηνίατρο και όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η κα Χίλμαρ κάποιος έκοψε το λαιμό του ζώου και μάλιστα έφτασε τόσο βαθειά μέχρι την καρωτιδική αρτηρία, όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία. Μάλιστα χρησιμοποίησε επαγγελματικό μαχαίρι σαν αυτά που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί και οι κρεοπώλες. Σύμφωνα με τον κτηνίατρο αυτό δεν είναι ένα τυχαίο τραύμα, το οποίο μπορεί να προκλήθηκε από κάποιο ατύχημα έγινε σκόπιμα.

NeaLiosiaLarygi (2)

Το ζώο παραμένει για νοσηλεία στο κτηνιατρείο και γλύτωσε τα χειρότερα. Είναι μικρότερο από ενός έτους αυτό το αρσενικό μίνι χάσκι και η κα Χίλμαρ κάνει έκκληση για να βρεθεί και γι’ αυτό το πλάσμα το κατάλληλο σπιτικό.
Αν θα θέλατε να το υιοθετήσετε καλέστε την κα Χίλμαρ στο τηλέφωνο 6937016358 ή στο κτηνιατρείο του κα Λιονάκη στο τηλέφωνο: 2108060160.

Δεν υπάρχουν σχόλια: